sightseeing · városnézés

Jajj, úgy élvezem én a strandot!

Sziasztok! Képzeljétek el, nem lehetetlen Angliában nyárias időt kifogni! Ez szerdán bizonyosodott be, amikor is a hozzánk legközelebbi tengerparti városba, Weston-super-Mare-be látogattunk. Nagyon szerencsések voltunk, mert az egyik munkatársunk, Charlotte hívott meg minket, egy kisbusszal utaztunk, így többen is tudtunk menni egyszerre, egyszerűen. Ahogy említettem, az időjárás is nekünk kedvezett, mert verőfényes napsütés és lágy nyári… Continue reading Jajj, úgy élvezem én a strandot!

cukiság · cuteness

Napi cukiság | A bit of cuteness

Úgy érzem, ezt meg kell osztanom Veletek. Senki ne maradjon ki, aki még nem ismerné. Ugyan jómagam nem használom az Instagramot, van egy oldal, ahova vissza-visszatérek, ez pedig Harlow, Indiana és Reese instagramja (www.instagram.com/harlowandsage/). A büszke gazdik imádnivaló módon dokumentálják három kutytusuk mindennapjait, a cuki képeket pedig sokszor vicces szójátékokkal kísérik. Már több könyvük is… Continue reading Napi cukiság | A bit of cuteness

újév · new year

2016

Boldog Új Évet mindenkinek!  (Majd’ megveszek egy jó lencselevesért, úgyhogy Ti, akik ehettek, egyetek helyettem is légyszi.) Csók! F. Happy New Year everybody! (I’m dying for a lentil soup, so please if you can eat some eat for me, too.) Xoxo! F.